Стрілки, 4-6 березня 2016 року

«Махапрабудіп Сатсанг Фаундейшн» в Стрілках (Чеська Республіка) - це місце, де збираються учні Його Святості Вішвагуру Махешваранандаджі з усього світу . Цей уікенд-семінар був присвячений епосі Шивджі, який є вічною свідомістю і блаженством.

 DSC6711

"Коли ми їхали до ашраму в Стрілках, розмовляли про Вчителя і Шиву, ми чітко розуміли нашу ціль, і ми вже були в свідомості Шиви," - сказав Його Святість Вішвагуруджі на початку уікенд-семінару системи «Йога повсякденному житті», який проходив в Європі вперше в 2016 році. "Ми самі перебуваємо тут, як Шива, а коли повертаємося додому, знову втягуємося в мирські проблеми. Найкраще бути з такими людьми, які надають хорошу компанію і сатсанг замість допитувань.
Шива – це Махадев: він - Бог Богів. Сатьям, Шивам, Сундарам - істина, свідомість, краса і його атрибути.
Інше імя Шивджі - Боленатх, що означає «невинний Бог» (той, хто беззаперечно вірить словам). Вішвагуруджі пояснив, що Господа Шиву називають Боленатхом, тому що він відразу ж вірить словам своїх відданих і задовольняє їхні бажання без жодних роздумів.
Потім Вішвагуруджі привів всіх до відчуття цієї свідомості через 5-ти хвилинне повторення «Ом Намо Шивая» – мантри Шиви, яку співали як киртан (пісня відданості).
Бог безкінечний, і Його слава безкінечна. Всі інші боги і богині були народжені, але Шива - без батька і матері, тому що він не був народжений. Він існує скрізь і в усьому у Всесвіті як свідомість.
Він приніс науку йоги духовним шукачам, а це означає удачу і щастя. Він проявляє всі океани з однієї краплі води. Якщо ви хочете побачити Шиву, подивіться на океан - то його легені, а припливи і відливи - його подих. Коли він видихає, він збільшується; коли він вдихає - це відволікання.
Уікед-семінар продовжився в столиці Чехії Празі, де відзначався день Шиваратрі згідно точному положенню планет.

P1320906

посилання на орігінал